In tegenstelling tot vele andere praktijken is deze praktijk kleinschalig opgezet, waardoor hier een rustige vertrouwde sfeer heerst. In principe een uitstekende start voor een fysiotherapeutische behandeling.

De fysiotherapeuten Leo Tholens en Andre Dooijeweerd oefenen respectievelijk al weer 31 en 22 jaar het vak van fysiotherapeut uit. Ze kunnen daarbij in hun praktijk ieder beschikken over een ruime behandelkamer, alsmede op de eerste verdieping over 2 oefen/krachttoestellen  en een moderne computer-gestuurde hometrainer met vele trainingsmogelijkheden.

Zowel Leo Tholens als Andre Dooijeweerd hebben een “FC Volendam – verhaal”. Was Leo in het verleden gedurende ruim 12 jaar de fysiotherapeut van de plaatselijke betaald voetbalclub, Andre was in feite daar zijn opvolger en is in die funktie al weer 15 jaar aktief.

Het is dan ook geen toeval dat naast het uitgebreide algemene patientenbestand, ook de sporters de weg naar de praktijk in de Bokkingstraat weten te vinden.

Ter informatie kan verder gemeld worden dat,

  • een verwijsbriefje van de huisarts niet nodig is
  • de praktijk contracten heeft met alle verzekeringen in Nederland
  • Andre Dooijeweerd verder sportpodoloog is en in dit verband ook zooltjes maakt
  • Leo Tholens ook Mental Coach is.

Over de sportpodologie en mental coaching wordt elders op deze site verder ingegaan. De praktijk fysiotherapie is gevestigd in het centrum van Volendam. De praktijk is uitstekend bereikbaar en er is ruimschoots parkeergelegenheid in de directe nabijheid, met bovendien een parkeergarage op 100 meter afstand.

 

ENTREE-OEFENAPPARAAT

ENTREE-OEFENAPPARAAT

   

KRACHTSTATION

KRACHTSTATION